Gabarra Arquitectes és un estudi d’arquitectura fundat l’any 1985 a Lleida. Des dels seus inicis, el despatx ha realitzat projectes d’edificació (obra nova i rehabilitació), disseny urbà i interiorisme de diferents escales i tipologies.

Des de l’estudi sempre s’ha apostat per fer una arquitectura funcional, que neix del lloc i pel lloc, adaptada a l’entorn i amb estratègies passives que milloren la sostenibilitat, el funcionament climàtic de l’edifici i el confort interior dels usuaris. Busquem noves estratègies que proporcionin espais polivalents on la llum natural n’és la protagonista i que en definitiva, millorin la qualitat de les relacions entre els diferents espais interiors i exteriors.

Joan Gabarra Solé:

Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 1978. Després de col·laborar en diversos despatxos de la  ciutat  de Lleida,  funda  el seu propi estudi l’any 1985,   des d’on ha treballat en tot tipus de  projectes repartits pel territori.

Pau Gabarra Mesalles:

Arquitecte per l’Escolta Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) l’any 2014. Després de col·laborar dos anys en un despatx de la ciutat de Barcelona (CROQUIS), s’incorpora a Gabarra Arquitectes per donar continuïtat al projecte existent aportant un punt de vista fresc i jove.

Equip:

Guillem Muñoz Manzano – arquitecte:

S’incorpora al despatx l’any 2020 per tal de donar suport a les tasques de redacció de Projectes Bàsics i Executius.

Megara López Martí – becaria de màrqueting:

Estudiant de Negocis i Màrqueting Internacionals a ESCI-UPF, és l’encarregada de les xarxes socials, pàgina web i comunicació del despatx.